Kahve falında eski sevgiliden ayakkabı almak

Kahve falında eski sevgiliden ayakkabı almak hayatın fal sahibine güleceğine, kendisini keşfedeceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliden ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Sanatsal, yaratıcılık gerektiren veya maddi konularda başkalarının verdiği sözlere göre hareket etmemenizde fayda var.

Kahve falında eski sevgilinin ayakkabısını giymek asla yüksünmeyeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliden ayakkabı almak rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski ayakkabı görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Kahve falında eski siyah ayakkabı görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabı tamir etmek günlerinin güzelleşeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yırtık eski ayakkabı görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabıları atmak uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına inanılır.

Kahve falında eski erkek ayakkabısı görmek kazancından başkalarına da vereceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir