AnaSayfa / Genel / Kahve falında eskimiş ayakkabı giymek

Kahve falında eskimiş ayakkabı giymek

Kahve falında eskimiş ayakkabı giymek bazı kaynakların tükeneceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, işlerinin açılacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eskimiş ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Kendinizi siz olmadan çözülmesi zor bir durumun içerisinde bulabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin ayakkabısını giymek çok zor zamanlar geçireceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında eski bir ayakkabı giymek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında eskimiş ayakkabı giymek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında siyah eski ayakkabı giymek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine işarettir.

Kahve falında başkasının eski ayakkabısını giymek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında eski ayakkabı giymek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden eski ayakkabı almak borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski ayakkabı satın almak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir