AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah eski ayakkabı giymek

Kahve falında siyah eski ayakkabı giymek

Kahve falında siyah eski ayakkabı giymek güzel fırsatların elde edileceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah eski ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Duygularınızı müsrifçe harcamanız özel yaşamınızda elde etmek istediklerinizi elde etmenizi zorlaştırabilir.

Kahve falında siyah eski ayakkabı giymek kafasının boşalacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah eski ayakkabı görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski siyah ayakkabı görmek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah rugan ayakkabı giymek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında parlak siyah ayakkabı giymek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine işarettir.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı giymek hastalıkların kalmayacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında siyah ayakkabı giydiğini görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah elbise ve ayakkabı giymek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir