AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir ayakkabı giymek

Kahve falında eski bir ayakkabı giymek

Kahve falında eski bir ayakkabı giymek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya delalettir.

Kahve falında eski bir ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • İş hayatınız ön plana çıkıyor.

Kahve falında eskimiş ayakkabı giymek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının eski ayakkabısını giymek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin ayakkabısını giymek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah eski ayakkabı giymek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski ayakkabı giymek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında eski bir ayakkabı giymek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında eski spor ayakkabı görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine işarettir.

Kahve falında eski ayakkabı satmak borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir