AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının eski ayakkabısını giymek

Kahve falında başkasının eski ayakkabısını giymek

Kahve falında başkasının eski ayakkabısını giymek insanlar tarafından ayıplanacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, itibarının ve makamının artacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının eski ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Sadece normale dönüyor.

Kahve falında eski ayakkabı giymek evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin ayakkabısını giymek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah eski ayakkabı giymek ortaklarla aranın bozulacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski bir ayakkabı giymek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, aile saadetinin artacağına alamet eder.

Kahve falında eskimiş ayakkabı giymek birlikteliğe başlayacağına, düşmanından uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının eski ayakkabısını giymek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Kahve falında eski ayakkabıyı bulmak yapacağı o işi onaylamayacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski ayakkabılarını bulmak iyi bir kariyer edineceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir