AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ayakkabı giymek

Kahve falında eski ayakkabı giymek

Kahve falında eski ayakkabı giymek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, hastaysa şifa bulacağına, çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında eski ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi tümüyle kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında eskimiş ayakkabı giymek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin ayakkabısını giymek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski ayakkabı giymek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının eski ayakkabısını giymek bununla yüceleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski bir ayakkabı giymek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah eski ayakkabı giymek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında eski ayakkabıyı tamir etmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eskimiş ayakkabı görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir