AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin annesini öpmek

Kahve falında eski sevgilinin annesini öpmek

Kahve falında eski sevgilinin annesini öpmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, muradın olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin annesini öpmek gördüyseniz:

  • Risk korkunuz, şansınızın küçük fırsatlarını kaçırmanıza neden oluyor.

Kahve falında eski sevgilinin annesini öpmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek karlı işlere gireceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin annesinin elini öpmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin annesini öpmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisinin annesinin elini öpmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin yanağından öpmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini öpmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye öpmek ilerledikçe ilerleyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir