AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin annesini öpmek

Kahve falında sevgilinin annesini öpmek

Kahve falında sevgilinin annesini öpmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin annesini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklediğiniz desteği vermiyor olabilirler.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin annesinin elini öpmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin annesini öpmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, kötü yola sapmayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin annesini öpmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin annesinin elini öpmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında anneyi dudaktan öpmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin el öpmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine yorulur.

Kahve falında anne ayağı öpmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir