AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin annesinin elini öpmek

Kahve falında sevgilinin annesinin elini öpmek

Kahve falında sevgilinin annesinin elini öpmek önemli kararlar alınacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, her şeyin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin annesinin elini öpmek gördüyseniz:

  • İletişim kopukluğu ilişkilere zarar veriyor.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, dünya malı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin annesinin elini öpmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin annesinin elini öpmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında anne eli öpmek kazancının da aynı oranda artacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü annenin elini öpmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında annenin elini öpmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölen annenin elini öpmek kendisini çok iyi hissedeceğine, beklenilen takdiri alacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının annesinin elini öpmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir