AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin annesinin elini öpmek

Kahve falında sevgilisinin annesinin elini öpmek

Kahve falında sevgilisinin annesinin elini öpmek çaresiz hallere düşeceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, güzel haberlerin alınacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisinin annesinin elini öpmek gördüyseniz:

  • İşinizde tamamlamadığınız konuları gözden geçirerek, unutulan bir şeyin olup, olmadığına bakmalısınız.

Kahve falında sevgilinin annesinin elini öpmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisinin annesinin elini öpmek hayırlı haberler getireceğine, huzur ve kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek mutlu olacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının annesinin elini öpmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, onu dinleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annenin el öpmek zengin için yoksulluğa, güzel bir bayanla evlilik yapacağına yorulur.

Kahve falında ölen annesinin elini öpmek hasta olanın da iyileşeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş anne babanın elini öpmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın elini öpmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir