AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini yanağından öpmek

Kahve falında sevgilisini yanağından öpmek

Kahve falında sevgilisini yanağından öpmek hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Parasal durumunuzla ilgili ani bir rahatlama bekleyebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin yanağından öpmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilini yanağından öpmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yanağından öpmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisini yanağından öpmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi yanaktan öpmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini yanaktan öpmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna işaret eder.

Kahve falında sevgilini yanaktan öpmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, hayırlı haberlere yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir