AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin boyundan öpmek

Kahve falında eski sevgilinin boyundan öpmek

Kahve falında eski sevgilinin boyundan öpmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin boyundan öpmek gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.Bundan istifade ederek başınızı ağrıtan sorunları çözmek için herekete geçin.

Kahve falında eski sevgilinin boyundan öpmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi boyundan öpmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinizi öpmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, işlerine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin annesini öpmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilini dudaktan öpmek gelirini de büyük oranda arttıracağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi dudağından öpmek yeni bir çevre edinileceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilini öpmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilini yanağından öpmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir