AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin tırnağını kestiğini görmek

Kahve falında annesinin tırnağını kestiğini görmek

Kahve falında annesinin tırnağını kestiğini görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında annesinin tırnağını kestiğini gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular tekrar hassaslaşabilir.

Kahve falında annesinin tırnağını kestiğini görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasına tırnak kestirmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnağı kestiğini görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına inanılır.

Kahve falında tırnağını kestiğini görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında ayak tırnağını kestiğini görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında birinin tırnak kestiğini görmek onun kıymetini her daim bileceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnaklarını kestirmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında tırnaklarını kestirmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, para sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir