AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnağını kestiğini görmek

Kahve falında ayak tırnağını kestiğini görmek

Kahve falında ayak tırnağını kestiğini görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, emeklerinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağını kestiğini gördüyseniz:

  • Abartılı tavırlar içine girmeniz veya bazı konularda hassaslaşmanız evde problemlere neden olabilir.

Kahve falında ayak tırnağı kestiğini görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında ayak tırnak kestiğini görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnaklarını kestirmek bolluğun ve verimin de artacağına, ailesini utandırmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağını kestiğini görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına inanılır.

Kahve falında kendi tırnağını kestiğini görmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında tırnak kestiğini görmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, iyi halini yitireceğine inanılır.

Kahve falında tırnağını kestiğini görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının tırnağını kestiğini görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir