AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin tırnak kestiğini görmek

Kahve falında birinin tırnak kestiğini görmek

Kahve falında birinin tırnak kestiğini görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yoğun stres altında kalacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında birinin tırnak kestiğini gördüyseniz:

  • Karşıt cinsten birisi sizi atlatabilir veya aldatabilir.

Kahve falında bir başkasının tırnağını kestiğini görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında ayak tırnağı kestiğini görmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak tırnak kestiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında birinin tırnak kestiğini görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında annesinin tırnağını kestiğini görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi tırnağını kestiğini görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağını kestiğini görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, geçecek güzel bir ömre inanılır.

Kahve falında birine tırnak kestirmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir