AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağını kestiğini görmek

Kahve falında tırnağını kestiğini görmek

Kahve falında tırnağını kestiğini görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında tırnağını kestiğini gördüyseniz:

  • Sağlığınız da zayıf olabilir.

Kahve falında ayak tırnaklarını kestirmek çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işarettir.

Kahve falında birine tırnak kestirmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin tırnağını kestiğini görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnak kestiğini görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına inanılır.

Kahve falında tırnaklarını kestirmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına tırnak kestirmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine işarettir.

Kahve falında ayak tırnağı kestiğini görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tırnaklarını kestiğini görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir