AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnaklarını kestirmek

Kahve falında ayak tırnaklarını kestirmek

Kahve falında ayak tırnaklarını kestirmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, malvarlığının artacağına, maddi olarak zarar edileceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarını kestirmek gördüyseniz:

  • Evinizde bazı yenilikler yapmanız ya da iş hayatınızı ilgilendiren şansları destekleyecek adımlar atmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında ayak tırnağı kestiğini görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarını kestirmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnağını kestiğini görmek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ayak tırnak kestiğini görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, torunlarına dahi yeteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına tırnak kestirmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına yorulur.

Kahve falında tırnaklarını kestirmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasının tırnağını kestiğini görmek hayatın temposunun yükseleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kendi tırnağını kestiğini görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir