AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaklarını kestirmek

Kahve falında tırnaklarını kestirmek

Kahve falında tırnaklarını kestirmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, huzur ve saadet bulacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, verilen kararların geri çekileceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarını kestirmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyleri kendi kendinize büyütüyorsunuz.

Kahve falında tırnaklarını kestiğini görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine işarettir.

Kahve falında bir başkasının tırnağını kestiğini görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnaklarını kestirmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ayak tırnağı kestiğini görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında birinin tırnağını kestiğini görmek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında tırnak kestiğini görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnağını kestiğini görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağını kestiğini görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir