AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına tırnak kestirmek

Kahve falında başkasına tırnak kestirmek

Kahve falında başkasına tırnak kestirmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına inanılır.

Kahve falında başkasına tırnak kestirmek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya güçlü pozisyondaki kişilerle ilişkilerde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında tırnaklarını kestirmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağını kestiğini görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kendi tırnağını kestiğini görmek bebek sahibi olunacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında ayak tırnak kestiğini görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarını kestirmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının tırnağını kestiğini görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ayak tırnağı kestiğini görmek beddua ve ah alacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin tırnağını kestiğini görmek rahat bir dönem yaşanacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir