AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnağı kestiğini görmek

Kahve falında ayak tırnağı kestiğini görmek

Kahve falında ayak tırnağı kestiğini görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnağı kestiğini gördüyseniz:

  • Kişisel şüphelerinizi bir yana bırakıp kendinizden emin olmanız gerekiyor.

Kahve falında ayak tırnak kestiğini görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında ayak tırnağını kestiğini görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, gelir kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarını kestirmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına alamet eder.

Kahve falında ayak tırnağı kestiğini görmek insanların alım gücünün azalacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında tırnak kestiğini görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, önemli işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarını kestirmek nimetin ve kazancın artacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının tırnağını kestiğini görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnağını kestirmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir