AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi dudağından öpmek

Kahve falında sevgiliyi dudağından öpmek

Kahve falında sevgiliyi dudağından öpmek de rahatının yerine geleceğine, tamamlanmadan kalacağına, kazancının günden güne azalacağına, dinine bağlı kalacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, istediği evde oturacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda çok hızlı gidiyor olabilirsiniz.

Kahve falında sevgilisinin dudağından öpmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, esenliğe kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisini dudaktan öpmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilini dudağından öpmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin dudağını öpmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilini dudaktan öpmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi dudaktan öpmek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyi dudağından öpmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin dudağından öpmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir