AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin tırnağını kesmek

Kahve falında annesinin tırnağını kesmek

Kahve falında annesinin tırnağını kesmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, zor günlerden geçeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında annesinin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiye sahip olabilirsiniz.

Kahve falında annesinin tırnağını kesmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin tırnağını kesmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına işarettir.

Kahve falında ölen birinin tırnaklarını kesmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında tırnaklarını kesmek sevdiği kişilere kavuşacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir çocuğun tırnağını kesmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin tırnağını kesmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin tırnak kesmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun tırnağını kesmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir