AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin tırnaklarını kesmek

Kahve falında ölen birinin tırnaklarını kesmek

Kahve falında ölen birinin tırnaklarını kesmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, rahatının kaçacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birinin tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Diğerleri size anlamamakta ısrar ederse, alışılmadık, olağanüstü veya eğlenceli yollar deneyebilirsiniz.

Kahve falında el ayak tırnağı kesmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnakları derin kesmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi tırnaklarını kesmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında eşinin tırnağını kesmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birinin tırnağını kesmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının ayak tırnağını kesmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine delalet eder.

Kahve falında ayak tırnağı kesmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında uzun tırnak kesmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir