AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin tırnağını kesmek

Kahve falında annenin tırnağını kesmek

Kahve falında annenin tırnağını kesmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda size karşıt fikirleri olan veya size direnç gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında annesinin tırnağını kesmek duyguların karşılık bulacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin tırnağını kesmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kökünden tırnak kesmek daha pozitif biri olacağına, kızına daima sahip çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında saç ve tırnak kesmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin tırnağını kesmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının ayak tırnağını kesmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnağı kesmek önemli bir şahsiyet olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında el tırnağını kesmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir