AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin tırnak kesmek

Kahve falında birinin tırnak kesmek

Kahve falında birinin tırnak kesmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına delalet eder.

Kahve falında birinin tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Bazı etkinlikler konusunda ailenizden alabileceğiniz kısıtlamalar sizi sıkabilir.

Kahve falında başkasının tırnak kesmek yeni kişilerle tanışacağına, zaferlere doymayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin tırnağını kesmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin tırnaklarını kesmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında uzamış tırnak kesmek keyfinin ve neşesinin artacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına alamet eder.

Kahve falında tırnağını derin kesmek böylece hayata yeniden sarılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında tırnaklarını kesmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağının kesmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, sıkıntılar son bulacağına alamet eder.

Kahve falında bir çocuğun tırnağını kesmek başarılı adımlar atacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir