AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğun tırnağını kesmek

Kahve falında bir çocuğun tırnağını kesmek

Kahve falında bir çocuğun tırnağını kesmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, fırsatların heba edileceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, hoş muhabbette olacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir çocuğun tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını görmek için beklemeyin.

Kahve falında çocuğun tırnağını kesmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, çok iyi işler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun tırnağını kesmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun tırnağını kesmek fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağı derinden kesmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin tırnağını kesmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak kesmek törpülemek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin tırnak kesmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir