AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun tırnağını kesmek

Kahve falında çocuğunun tırnağını kesmek

Kahve falında çocuğunun tırnağını kesmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun insanlarla görüşüp veya pazarlık ettiğiniz durumlarda aşırı isteğinizi belli etmemeniz, kendinizi ağırdan satmanız gerekiyor.

Kahve falında çocuğun tırnağını kesmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine yorulur.

Kahve falında bir çocuğun tırnağını kesmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun tırnağını kesmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına inanılır.

Kahve falında el ve ayak tırnaklarını kesmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında el ayak tırnağı kesmek yapacağı planların altüst olacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına inanılır.

Kahve falında şeytan tırnağı kesmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine yorulur.

Kahve falında tırnaklarını dipten kesmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç ve tırnak kesmek gelirinin giderinden fazla olacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir