AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaklarını kesmek

Kahve falında tırnaklarını kesmek

Kahve falında tırnaklarını kesmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, hasta olacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, gelir kaybedeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Aksi halde, geri dönüşü zor adımlar atmış olabilirsiniz.

Kahve falında ölen kişinin tırnağını kesmek zorlukların günden güne artacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını tırnağını kesmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birinin tırnağını kesmek hayırlı haberler getireceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında el tırnaklarını kesmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında uzamış tırnak kesmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında saç ve tırnak kesmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına inanılır.

Kahve falında tırnakları kesmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun tırnağını kesmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, kazancın sürekli artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir