AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin tırnağını kesmek

Kahve falında kardeşinin tırnağını kesmek

Kahve falında kardeşinin tırnağını kesmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşinin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Güvenle ilgili konular ön planda, size söylenenleri dikkatle dinlemeniz sonu fiyasko olabilecek olayların telafisini sağlayabilir.

Kahve falında kardeşinin tırnağını kesmek üzüleceğine ve kırılacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnağı kökünden kesmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin tırnak kesmek yazgısının güzelleşeceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el tırnağını kesmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, emeklerinin yarıda kalacağına işaret eder.

Kahve falında uzun tırnak kesmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında tırnağı dibinden kesmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birinin tırnağını kesmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında kedi tırnağı kesmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir