AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneni tabutta görmek

Kahve falında anneni tabutta görmek

Kahve falında anneni tabutta görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, ondan faydalanacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine, gamsız bir hayat süreceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, net bir bakış açısı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında anneni tabutta gördüyseniz:

  • Herhangibir şeyde kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında annesinin tabutunu görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına işarettir.

Kahve falında annenin tabutunu görmek kederinin dağılacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında anneyi tabutun içinde görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında annemi tabutta görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, isteklerinin erteleneceğine işaret eder.

Kahve falında annesini tabutta görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi tabuta koymak iş güç konusunda birçok karar verileceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında anneyi tabutta görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneni tabutta görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir