AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin saçının kesildiğini görmek

Kahve falında annesinin saçının kesildiğini görmek

Kahve falında annesinin saçının kesildiğini görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeniz ileride pişmanlık duyabileceğiniz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında annesinin saçının kesildiğini görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine inanılır.

Kahve falında annesinin ayağının kesildiğini görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına inanılır.

Kahve falında annenin bacağının kesildiğini görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında annesinin kesildiğini görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, kısmetlerin günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında saçını kesip başkasına vermek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının saçının kesildiğini görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin saçının kesildiğini görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine alamet eder.

Kahve falında saç kesip birine vermek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir