AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin bacağının kesildiğini görmek

Kahve falında annenin bacağının kesildiğini görmek

Kahve falında annenin bacağının kesildiğini görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, kapanan kapıların açılacağına, itibar edineceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin bacağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Size maddi manevi bedel ödetebilecek potansiyele sahip ölçüsüz kişilerden uzak durun.

Kahve falında annenin bacağının kesildiğini görmek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bacağının kesildiğini görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının bacağının kesildiğini görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağının kesildiğini görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacak kesilmek gönlünün rahata ereceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağının kesilmesini görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, geniş geniş yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağın kesildiğini görmek mallarının da hayırlı olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında eşinin bacağının kesildiğini görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir