AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kesip başkasına vermek

Kahve falında saçını kesip başkasına vermek

Kahve falında saçını kesip başkasına vermek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, istemediği halde borçlanacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kesip başkasına vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir ya da birkaç mutluluk yaşayabilirsiniz.

Kahve falında saçımın kesilmesini görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarının kısa kesildiğini görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin saçının kesildiğini görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine işarettir.

Kahve falında annesinin saçının kesildiğini görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına yorulur.

Kahve falında saçı kesildiği için ağlamak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında saçını kesip başkasına vermek borçların artacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarının zorla kesildiğini görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının küt kesildiğini görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir