AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin ayağının kesildiğini görmek

Kahve falında annesinin ayağının kesildiğini görmek

Kahve falında annesinin ayağının kesildiğini görmek tartışmaların sona ereceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işarettir.

Kahve falında annesinin ayağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için daha fazla zaman harcamalısınız.

Kahve falında annesinin ayağının kesildiğini görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, çok mutlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ayak bileğinin kesildiğini görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağını kesildiğini görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ayaklarının kesildiğini görmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin ayağının kesildiğini görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, çekilen hasretin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak bileklerinin kesildiğini görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına işarettir.

Kahve falında ayak tırnaklarının kesildiğini görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir