AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçının kesildiğini görmek

Kahve falında başkasının saçının kesildiğini görmek

Kahve falında başkasının saçının kesildiğini görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı diğerlerinin planlarından bağımsız bir şekilde önde tutmanız gerekiyor.

Kahve falında başkasının saçının kesildiğini görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına işaret eder.

Kahve falında saç kesip vermek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine inanılır.

Kahve falında saçlarının kısacık kesildiğini görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında saçın kesildiği görmek bilakis malının çoğalacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında saçının bir kısmının kesildiğini görmek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına işaret eder.

Kahve falında saçının biri tarafından kesildiğini görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına delalettir.

Kahve falında saçının başkası tarafından kesildiğini görmek ağız tadının yerine geleceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin saçının kesildiğini görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir