AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kesip birine vermek

Kahve falında saç kesip birine vermek

Kahve falında saç kesip birine vermek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, bir ömür olacağına, makama ve rızka sahip olacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işaret eder.

Kahve falında saç kesip birine vermek gördüyseniz:

  • Belli kararlar verilmesi şart olabilir.

Kahve falında kızının saçının kesilmesini görmek iyi hissedeceğine, geleceğinin parlak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçının kesildiğini görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadının saçının kesildiğini görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçın kesildiğini görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında saçının küt kesildiğini görmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında kızının saçlarının kesildiğini görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında saç kesilmesi görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının saçını kesildiğini görmek mutlu olacağınıza, adını herkese duyuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir