AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin kesildiğini görmek

Kahve falında annesinin kesildiğini görmek

Kahve falında annesinin kesildiğini görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, kötü gününden de geri duracağına, yarınlarına umutla bakacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında annesinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Geçmişte güzel anılarınız olan düzenlemeler, anlaşmalar veya ilişkiler sorun sinyali verebilir.

Kahve falında annenin bacağının kesildiğini görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin ayağının kesildiğini görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine işaret eder.

Kahve falında annesinin saçının kesildiğini görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin kesildiğini görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının parmaklarının kesildiğini görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında at kesildiğini görmek yaşamına renk geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına inanılır.

Kahve falında istemeden saçının kesildiğini görmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmak kesilmesi kan görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, insanların güvenini kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir