AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin saçının kesildiğini görmek

Kahve falında başka birinin saçının kesildiğini görmek

Kahve falında başka birinin saçının kesildiğini görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, rızkın gittikçe azalacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Düşünülmeden edilmiş sözler veya zamansız ya da zararsız görünen yorumlar bir anda herkes tarafından duyulabilir.

Kahve falında başka birinin saçının kesildiğini görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin kolunun kesildiğini görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, hayırlı bir evlat olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin ayağının kesildiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunun saçının kesildiğini görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında saçının bir kısmının kesildiğini görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, hem yıpranacağına delalettir.

Kahve falında saçımın kesildiğini görmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında oğlunun saçının kesildiğini görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında saçlarının zorla kesildiğini görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir