AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin saçının döküldüğünü görmek

Kahve falında annesinin saçının döküldüğünü görmek

Kahve falında annesinin saçının döküldüğünü görmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin saçının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi işini kendi yapsın, karışmamanızda fayda var.

Kahve falında annesinin saçının kesildiğini görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına alamet eder.

Kahve falında annemin saçımı kestiğini görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş annenin saçını taramak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine rivayet eder.

Kahve falında anne saçı görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin saçını kestiğini görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, şansın ve bahtının da açılacağına yorulur.

Kahve falında annenin saçını görmek araba alınacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annemin saçını görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine inanılır.

Kahve falında annemin saçında bit görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir