AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin saçımı kestiğini görmek

Kahve falında annemin saçımı kestiğini görmek

Kahve falında annemin saçımı kestiğini görmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına inanılır.

Kahve falında annemin saçımı kestiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız alışverişlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında annesinin saçını kestiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, refah düzeyinin yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında annemin saçımı kestiğini görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin saçını kestiğini görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin tırnağını kestiğini görmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında annesini kestiğini görmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek doğru adımlar atacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine inanılır.

Kahve falında erkek gibi saç kestirmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, hastalıkların kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin saçını kestirdiğini görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir