AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin saçını görmek

Kahve falında annenin saçını görmek

Kahve falında annenin saçını görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında annenin saçını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, akrabanız ya da komşunuzla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında annenin saçını kısa görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında annemin saçını görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin saçını kesmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında annesinin saçını görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında anne saçı görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin saçını görmek kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin saçını yolmak üzüntü duyacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında annesinin saçının döküldüğünü görmek büyük atılımların yapılacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir