AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annenin saçını taramak

Kahve falında ölmüş annenin saçını taramak

Kahve falında ölmüş annenin saçını taramak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin saçını taramak gördüyseniz:

  • Kendinizi bitkin hissediyorsunuz.

Kahve falında annesinin saçını taramak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin saçını taramak elinin bolluk göreceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin saçını taramak yeni çalışmalar ortaya konacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına yorulur.

Kahve falında ölen birinin saçını taramak sevdiğini söyleyeceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında banyoda saç taramak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin saçını taramak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında kendi saçlarını taramak sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, herkesin takdirinin toplanacağına yorulur.

Kahve falında saç taramak aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir