AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne saçı görmek

Kahve falında anne saçı görmek

Kahve falında anne saçı görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında anne saçı gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında annemin saçını kesmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına inanılır.

Kahve falında annesinin saçının kesildiğini görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında annemin saçımı kestiğini görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında annesinin saçını taramak karanlık geçen günlere güneş doğacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annemin saçını görmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin saçını kesmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine işaret eder.

Kahve falında annenin saçını kısa görmek kendisini daha rahat hissedeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında annesinin saçını görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir