AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin saçını görmek

Kahve falında annemin saçını görmek

Kahve falında annemin saçını görmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında annemin saçını gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş annenin saçını görmek elinin darlık görmeyeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin saçlarının döküldüğünü görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında annemin saçımı kestiğini görmek dinini yaşayacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine yorulur.

Kahve falında annesinin saçını taramak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına delalettir.

Kahve falında annemin saçında bit görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, sağlık sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin saçının döküldüğünü görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında annesinin saçlarını beyaz görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına delalet eder.

Kahve falında annenin saçını kestiğini görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir