AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin saçını kestiğini görmek

Kahve falında annenin saçını kestiğini görmek

Kahve falında annenin saçını kestiğini görmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Para konularında ise savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Kahve falında annenin saçını kestiğini görmek sıkılacağı bir haber almaya, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin saçını kestiğini görmek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında annemin saçımı kestiğini görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına işaret eder.

Kahve falında annesini kestiğini görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına tabir olunur.

Kahve falında annesinin tırnağını kestiğini görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına delalettir.

Kahve falında saçı küt kestirmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saç kestiğini görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, sağlığının bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında saç ve sakal kestirmek güzelliklerle dolacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir