AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin saçında bit görmek

Kahve falında annemin saçında bit görmek

Kahve falında annemin saçında bit görmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında annemin saçında bit gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki pozisyonunuzu netleştirme veya herkesin duymasını sağlama eğiliminiz yüksek ya da aile üyelerinizden bazılarına nasıl ilerlemesi gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında annemin saçında bit görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına işaret eder.

Kahve falında saçta bit yavrusu görmek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi saçından bit ayıklamak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç tararken bit görmek parasının azalacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saçında bit öldürmek çok güzel çalışmalar yapacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine yorulur.

Kahve falında saçında bit sirke görmek üzüntülerinin sona ereceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçındaki biti öldürmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına delalet eder.

Kahve falında saçını bitli görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir