AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin saçını görmek

Kahve falında annesinin saçını görmek

Kahve falında annesinin saçını görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, ticarete adım atacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, maddi zararını karşılayacağına, eskileri yâd edeceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında annesinin saçını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler hiçbirşeyi anlamayabilirler, mantıksız fikirlerini görmezden gelmeniz gerekebilir.

Kahve falında annesinin saçının döküldüğünü görmek gelişeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalettir.

Kahve falında annenin saçını kısa görmek sosyal konumunun değişeceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne saçı görmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında annemin saçını görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin saçını görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında annemin saçında bit görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ailesini hem gururlandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin saçını taramak üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin saçlarının döküldüğünü görmek işe başlanacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir