AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin saçını kısa görmek

Kahve falında annenin saçını kısa görmek

Kahve falında annenin saçını kısa görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin saçını kısa gördüyseniz:

  • İşinizde veya sektörünüzde başarılı şekilde konumunuzu koruyabilmek için ne gerekiyorsa yapmanız da fayda var.

Kahve falında annenin saçını kısa görmek bir beladan kurtulacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kısa saçlı olduğunu görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında saçını kısa kestirdiğini görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kısa kızıl saç görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısa ve beyaz saç görmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını kısa kestirmiş görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının saçını kısa görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kısa saç görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir