AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annenin saçını görmek

Kahve falında ölmüş annenin saçını görmek

Kahve falında ölmüş annenin saçını görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, kalabalıktan uzak olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş annenin saçını gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen kişilerle planlar yapabilir, bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında annesinin saçlarını beyaz görmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin saçını kısa görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına inanılır.

Kahve falında anne saçı kesmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yeni işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin saçını görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında annemin saçını görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında annenin saçını kestiğini görmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına alamet eder.

Kahve falında annesini uzun saçlı görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında anne saçı görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir