AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin saçını taramak

Kahve falında annenin saçını taramak

Kahve falında annenin saçını taramak desteksiz kalacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin saçını taramak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiden duyacağınız hoş sözler sizi mutlu edecek.

Kahve falında annesinin saçını taramak sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin saçını taramak işyerini kapatacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş annenin saçını taramak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir kızın saçlarını taramak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine delalettir.

Kahve falında birini saçını taramak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçımı taramak başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı elle taramak başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine delalettir.

Kahve falında ayna karşısında saç taramak önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir